Hypotheek Planning

Hypotheek Planningsproces

Het huis dat u wilt kopen is voor u belangrijker dan het afsluiten van een hypotheek. Helaas gaat het één, in vrijwel de meeste gevallen, nog steeds niet zonder het ander. Alles wat u wilt weten over hypotheken is eenvoudig te vinden op het internet. Een hypotheekberekening heeft u ook zo gemaakt.

Maar als u zelf een volledige online hypotheekaanvraag wilt doen, dan zal u toch aardig wat van uw vrije tijd moeten investeren. Banken vragen u het hemd van uw lijf.

Geld lenen om een huis te kopen of uw bestaande hypotheek veranderen is niet zo eenvoudig meer.

Ons Hypotheek Planningsproces is helder en gestructureerd. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en tijd en geld overhoudt voor leuke dingen.

Hypotheek Planningsproces in 6 stappen

Ons Hypotheek planningsproces is helder en gestructureerd. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Eerste kennismaking

Een kans om elkaar te leren kennen. U wilt weten wat voor vlees u in de kuip heeft en wij ook. Voor een goed advies is een klik nodig.

Ontdekkingsafspraak

We willen alles van u weten: hoe uw situatie vroeger was, hoe het nu is en hoe u zou willen dat het straks is. Zodat we samen mogelijke routes kunnen schetsen.

Samenwerkingsovereenkomst

Bevalt ons plan? Mooi. Dan gaan we een duurzame samenwerking aan. Heeft u vragen? Dan beantwoorden we die. Daarna tekenen we een overeenkomst.

Presentatie Woon en Hypotheekplan

Dromen komen dichterbij als u overzicht heeft. Dus we stippelen een route uit, zodat u precies weet wat u hebt, wat u wilt en wat u kan. En welke mijlpalen u onderweg tegenkomt.

Tussenevaluatie

We evalueren onze samenwerking. Waar gaat het goed? Waar kan het beter? Heeft u ergens aanvullend advies nodig? Waar sturen we bij?

Periodiek onderhoudsgesprek

Een duurzame samenwerking heeft onderhoud nodig. Zodat we kunnen kijken of u op koers ligt, of uw financiële ontwikkelingen in lijn zijn met uw wensen.

Like, Share & Follow

Erkend Financieel Partner

Vestiging Den Helder

Kerkgracht 3
1782 GJ Den Helder

Postbus 1024
1780 EA Den Helder

+31 (0)223 690333

Vestiging Amsterdam

Surinamestraat 2
1058 GK Amsterdam